Piecminūšu salāti izlīdzēs: šis ēdiens agrāk restorānos bija hits un noder ja vajag pagatavot kautko garšīgu ļoti ātri

Atkal pārliecinājos, ka pat no visvienkāršākajiem produktiem var pagatavot ko garšīgu, un reizēm rezultāts ir patiesi negaidīts.

Sieviete negatavo ēdienu vienkārši tāpat – viņa gatavo kādam. Tāpēc mums ir svarīgi, lai ēdiens būtu ne tikai garšīgs un skaisti noformēts, bet arī radītu patīkamas sarunas. Nezinu, vai tas attiecas uz visiem, bet man šķiet, ka vīrieši dod priekšroku sātīgam ēdienam: vairāk gaļas, ķiploku, sīpolu… vai ne? Viņi, piemēram, mazāk pievērš uzmanību niansētām garšām.

Lasi arī: Pankūkas cepšanas laikā sadalās – pie vainas kļūda, ko pieļauj 8 no 10 saimniecēm

Tāpēc šodienas salāti meitenēm noteikti nesatur gaļu vai ķiplokus. Šos salātus var pagatavot gan darba dienās, gan svētkos (dažādībai), ir garšīgi un viegli!

Gatavojam

Sāksim ar sīpoliem, tos marinēsim! Smalki sagrieziet sīpolu un pāris minūtes aplejiet to ar verdošu ūdeni, lai noņemtu rūgtumu. Pēc tam noteciniet ūdeni un sagatavojiet marinādi. Sīpolu piepilda ar 125 ml auksta ūdens, pievieno 1 ēd.k cukura, 0,5 tējk sāls un 2 ēdamkarotes 9% etiķa. Atstājiet sīpolus marinādē vismaz 15 minūtes. Liek uz sieta un ļauj ūdenim notecēt.

Tagad olas. Es tos sagriezu mazos gabaliņos. Var sarīvēt, bet man labāk patīk salātos sagrieztus.

Cietais siers. Es to rīvēju uz rupjās rīves. Varat arī izmantot kausētu sieru. Sasmalciniet to kubiņos. Ja vēlaties iegūt smalkākus salātus, kuros siers nav tik izteikts, tad iesaku tos sarīvēt uz smalkas vai vidējas rīves, vispirms sasaldējot.

Kapēc pamanot ūdens pudeli uz savas automašīnas, nekavējoties jāziņo likumsargiem

Es sasmalcinu zaļumus. Šajos salātos labi der dilles, bet var izmantot arī pētersīļus.

Tālāk seko ļoti svarīga sastāvdaļa

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…